Το art book της παιδικής μας ηλικίας κυκλοφόρησε!

Και ποιος δεν εχει ακουστά τον HE-MAN, την SHE-RA, τον SKELETOR και τον HORDAK αλλά και τους ήρωες BRAVESTARR, FLASH GORDON, BLACKSTAR, TRANSFORMERS και τους ήρωες της τηλεοπτικής σειράς DUNGEONS & DRAGONS..

072

Αυτοί και πολλοί άλλοι μεγάλωσαν την γενιά του 80′ (συμπριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου) αφού “έπαιξαν” στην ελληνική και όχι μονο τηλεόραση. Μετά απο χρόνια και γύρω στο 2005 η αμερικάνικη εταιρεία BCI ECLIPSE (έκλεισε δυστυχώς με την κρίση) ανάλαβε με μεγάλη μάλιστα επιτυχία να κυκλοφορήσει διάφορα 80s cartoons κυρίως απο τον κατάλογο της εταιρείας που τα έβγαλε στην τηλεόραση πριν χρόνια, την FILMATION.

Κύριος designer για τα εξώφυλλα των DVDs για πάρα πολλές κυκλοφορίες ήταν ο Emiliano Santalucia. Αγαπητός στην κοινότητα των 80s cartoon DVDs, ο Emiliano ήταν επίσης συνδημιουργός του δημοφιλούς HE-MAN and the MASTERS of the UNIVERSE comic book κάτω απο την επωνυμια της MV Creations και της IMAGE COMICS.

Εν έτη 2016 ο Emiliano αποφάσισε να εκδόσει απο μόνος του με funding απο τους fans το βιβλίο που κρατάω στα χέρια μου που περιέχει ΟΛΑ τα DVD covers που σχεδίασε για τις διάφορες εταιρείες. Δείτε κάποια δείγματα των σελίδων απο κάτω και κάντε LIKE στην επίσημη του σελίδα στο Facebook για να μάθετε πώς να παραγγείλετε το δικό σας βιβλίο και μάλιστα με αυτόγραφο με το όνομά σας.

Κάποιες φωτoγραφίες ειναι απο το προσωπικό blog του Emiliano

3 thoughts on “Το art book της παιδικής μας ηλικίας κυκλοφόρησε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s