Δύο μεγάλες εκδοτικές εταιρείες, η IDW και η DC ενώνουν τα δημιουργικά τους ταλέντα για να βοηθήσουν τα θύματα των πυροβολισμών στο Ορλάντο. Τον Δεκέμβριο λοιπόν, θα κυκλοφορήσει το Love is Love με 144 σελίδες του οποίου τα έσοδα θα πάνε στο Equality Florida και το ταμείο του για τους πληγέντες της επθεσης της 12ης Ιουνίου στο Pulse Club στην Florida των ΗΠΑ.
Είμαι παιδί των 80s. Μεγάλωσα με τα τραγούδια “WE ARE THE WORLD” και το “LIVE AID”. Γεγονότα σαν αυτά δεν πρεπει να ξεχνιούνται και να μένουν στο περιθώριο. Πρεπει να μας κάνουν να πονάμε για να μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο.
– Marc Andreyko (επικεφαλής του project)
Το comic book θα πωλείται στα $9.99 και αποτελείται απο περισσότερες απο 100 ιστορίες, κάθε μια δισέλιδη ή μονοσέλιδη απο τους Damon Lindelof, Patton Oswalt, Phil Jimenez και Olivier Coipel.