Η IDW ξεκινά το 2017 με τον Ιανουάριο να ειναι μηνας με variant εξώφυλλα αφιερωμένα στους artists της (τον ονομάζουν Artist’s Edition Cover Month). Έτσι αρκετοί πρωτοκλασάτοι τίτλοι έχουν αυτό το μηνα τα λεγόμενα Artist Edition Variant covers που ειναι πραγματικά εντυπωσιακά απο κοντά αφού δεν αλλάζει μονο το σχέδιο του εξωφύλλου αλλά και το υλικό του χαρτιου σε πιο χοντρό χαρτονάκι παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στα blank variant covers που ειναι ειδικά για να σχεδιάσει πάνω τους κάποιος.

Δυστυχώς για τους DISNEY fans δεν υπάρχει τίτλος που να εχει τέτοιο variant cover. Αν και θα ήταν ωραίο να είχε τουλάχιστον ένας απο τους 4. Είχα όμως την τύχη να βρώ το Artist Edition Variant των X-FILES μιας σειράς κόμικ που αγοράζω κάθε μήνα και το κομιξάδικο μας είχε το συγκεκριμένο variant cover διαθέσιμο.

The X-Files #10—Artist’s Edition Variant
Joe Harris (w) • Greg Scott (a & c)
FC • 32 pages • $3.99

Συνολικά οι τίτλοι ειναι 10 αλλά το website Newsarama αναφέρει έναν 11ο ο οποίος δεν διαφημίζεται στο τεύχος όπως βλέπετε απο κάτω. Αυτός ο τίτλος ειναι ο “TRANSFORMERS : LOST LIGHT #2” που έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία μέσα στον Δεκέμβριο.

Δείτε απο κάτω κάποια απο τα variant εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν :