Η Μυστηριώδης Μελωδία

STL021888.jpg

Μια απο τις 2 καινούριες εκδόσεις της IDW με σκληρό εξώφυλλο και σε μεγαλύτερο μέγεθος ειναι η “Μυστηριώδης Μελωδία” ή αν προτιμάτε “The Mysterious Melody” του Bernard Cosey.
(η δεύτερη έκδοση ειναι η “MICKEY’S CRAZIEST ADVENTURES”)

Η ιστορία μας βάζει στο 1920 όταν ο Μικυ πριν να γίνει διάσημος έγραφε σενάρια για ταινίες για μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής με πρωταγωνιστή ένα σκύλο τον Ρόβερ – που στην συνέχεια της ιστορίας τον ονομάζει η Μίνι, Πλούτο, απο την ιστορία της ταινίας που πρωταγωνιστεί.

Η ιστορία μιλά για το πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Μικυ και την Μινι μέσα απο μια περιπέτεια με χαμένους φακέλους, χειρόγραφα και σενάρια ταινιών.

Στην ιστορία κάνουν cameo (εμφάνιση όχι τόσο εμφανής) ο Ντόναλντ ο οποίος ζεί σε πλοιάριο και τον δείχνει να πυροβολεί με καραμπίνα κάθε φορά που περνάει το τρένο δίπλα απο το σπιτι του και τον ξυπνάει απο τον ύπνο, σε κάποιο άλλο σημειο της ιστορίας ο Oswald το κουνέλι που όλοι ξέρουμε ήταν το σχέδιο του Μικυ πριν φτάσει σε αυτό που ξέρουμε σήμερα και ο Μαύρος Πητ.

Πολύ ωραίο σχέδιο, ιστορία με κινηματογραφικό χαρακτήρα σε μια πολύ καλή έκδοση της IDW με σκληρό εξώφυλλο και καλής ποιότητας χαρτιού.

 

One thought on “Η Μυστηριώδης Μελωδία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s