32 Χρόνια Thundercats (1985-2017)

Φέτος είναι η 32η “Επέτειος” για τα Thundercats. Ένα πολύ επιτυχημένο αμερικανικό franchise που έφτασε μέχρι και την Ελλάδα μαζί με τις βιντεοκασσέτες, αυτοκόλλητα, τα παιχνίδια, τα action figures, τα video games και φυσικά τα κόμικς που γνωρίσαμε οι πιο πολλοί μέσω κάποιων τευχών του ΜΠΛΕΚ μέσα στα 90s.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου 1985 στην αμερικανική τηλεόραση. Ο Leonard Starr γράφει τις ιστορίες των Lion’O, Panthro, Cheetarah, Tygra, WillyKit & WillyKat που μαζί με το πνεύμα του Jaga και το σπαθί των Omen έρχονται στην “Third Earth” και πολεμούν τον Mumm-ra και τους Mutants. Δείτε το ωραίο feature που συμπεριλάβανε στα DVD.

4 Σεζον, 120 επεισόδεια κυριάρχησαν τα παιδικά μας χρόνια. Σήμερα το franchise παραμένει στην επικαιρότητα με τα action figures της Mattel και πλεον της Super7 μαζί με μια νέα σειρά κόμικ απο την DC σε συνδιασμό με τον HE-MAN.

Μέχρι σήμερα έλληνες καλλιτέχνες δημιουργούν τα δικά τους σχέδια για τα Thundercats. Μερικοι απο αυτούς ειναι ο Κώστας Φραγκιαδάκης και ο Γιάννης Ρουμπούλιας.
Δείτε απο κάτω τα σχέδια τους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s